2011. szeptember 21., szerda

London by Night

ma ismét rendkívül hasznos információk birtokába jutottam - ezúttal szerény hazánkról. először azt tudtam meg, hogy Magyarország egy szovjet utódállam, aztán pedig azt, hogy még nem tagja az EU-nak.. érdekes fejlemények, mit ne mondjak.. de az is lehet, hogy minket nagyon átvernek otthon.. ;) szóval jól jön még egy kis olaj a fogaskerekekre, bár mentségünkre szóljon, hogy mindkét kijelentést egy zambiai srác tette, ráadásul nem is túlzottan nagy magabiztossággal..

szóval délelőtt a tavaly kezdő, jelenleg már angliai végnapjaikat élő sorstársaink próbáltak több-(de inkább) kevesebb sikerrel hasznos információkat megosztani velünk. hozzátenném, hogy nem vagyok igazságos, mert a nap híre azért hozzájuk köthető: London a világ 27. legdrágább városa, Birmingham viszont csak a 150. a listán, szóval van még remény, hogy nem koldusbotra jutva érünk haza mintegy 18 hónap múlva.. ;) illetve szintén melengette kicsit a lelkemet az a tény is (csekély e kéj..), hogy az egyik tavalyi résztvevő még az enyémnél is nagyobb "L" betűt visel a homlokán, ugyanis egy 165 fontos taxival kezdte a pályafutását. minden relatív..

délután viszont jött a feketeleves, amikor Dolores Umbridge (a kép kivételesen csak illusztráció, nem én csináltam, de a hasonlóság tényleg megtévesztő volt!!) ránk vetette magát, és megkezdtük az amúgy ilyenkor szokásosnak mondható, számomra viszont még továbbra sem túlságosan emészthető "miért jöttél erre a programba?", "mit vársz magadtól", "miért jár majd veled jól a majdani csoportod?", "mi lesz a hozzáadott értéked?", "mit gondolsz, mi a legrosszabb tulajdonságod?", "szerinted volt kollégáid szerint mi a legnagyobb értéked?" és hasonló, 4-5 fős csoportokban megvitatandó, majd a többiekről a tapasztalatokat elmesélendő gyakorlatokat.. mindezt a már fent említett egyén stílusában [az egyik cimborától elvette a mobilját (!!), mert nem átallt megpróbálni egy sms-t írni rajta, amit balszerencséjére kiképzőtisztünk Hans Landát meghazudtoló sasszemmel ki is szúrt. az előadást követően azért legalább visszakapta]. azért természetesen felkerült a pont is az i-re, amikor előkerültek az ilyenkor elmaradhatatlan képeslapok, amire mindenki lelkiismeretesen felírhatta, hogy min fog változtatni a következő fél évben, mikor is postán megkapjuk a fogadalmunk tárgyát. ezúton kérek elnézést mindenkitől, aki egyébként lelkes híve a fenti módszereknek, én valahogy szkeptikus vagyok.. nem is értem, miért, hiszen amúgy elég távol áll tőlem ez a tulajdonság.. :)

és ha mindez nem lett volna elég, és amikor már azt hihettem volna, hogy véget értek a mai megpróbáltatások, akkor az esti városnézést indítandó felültem a metróra, és az általában kedves rovarnak aposztrofált méhecske is inzultálni kezdett, szinte mint Mirandát a hot-dog a Nagy Almában..:

kabbeeeeeeeeeeeeeee!

na de azért természetesen annyira nagyon sajnálni nem kell, olyan nagyon nem sanyarú a sorsom, még ha Andika nem is vár vacsorával otthon esténként :). végezetül (tényleg csak) néhány kép a ma este terméséből, és persze mindenki szurkoljon, hogy a csajok ne siessenek el otthon semmit.. ;)

"kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak!"

London Eye

Tower / Bridge

Csillagok, csillagok

Szezám, tárulj!

Windows 2011


3 megjegyzés:

  1. Drága Kisfiam! Jó olvasni a beszámolóidat, köszönöm szépen! Küldjek a számládra pénzt, nem ám éhezel amiatt a hülye taxis miatt! Remélem a kislányod vár még kicsit, de, ha jönni akar, örömmel várjuk. Remélem ez a megjegyzés elmegy, mert az informatikusom messze van és nincs segítségem. Puszillak: Anyukád

    VálaszTörlés
  2. Drága Anyukám! Nincs ám akkora baj, azért van mit a "tejbe aprítanom"! Sok puszi Nektek! ;)

    VálaszTörlés
  3. Istikém, szuper képek, csak amit magadról csinálsz, ott egy kicsit mosolyoghatnál is :) Tudom, nincs ott Andika, nem vagyunk mi se ott, de ez változik majd idővel ;)))

    VálaszTörlés