2011. szeptember 18., vasárnap

'Amit nem hagyhatsz ki! 20. pont'

"akár egy tartalmas baráti összejövetelről, akár csak egy gyors italról van szó munka után, a brit közösségi élet központjában, egy "pub"-ban a helyed, a poharadból pedig nem hiányozhat a nemzeti ital, a sör! persze felejtsd el a kontinens pezsgő, világos sörét, válaszd az isteni ale-t!"

na, ennek utánajárok az este, köszi a könyvet!! ;)

btw megérkeztem a welcome party helyszínére, ezúttal okosabban választottam a taxit, ráadásul orosz és kínai sorstársammal megosztoztunk a költségeken, úgyhogy nem kellett otthagynom egy fél magyar minimálbért..

még a vasútállomáson leszólított egy helyi MÁV-alkalmazott egy fogyasztói elégedettségi teszt kitöltésére buzdítván, amit végül minden igyekezetem ellenére - mondván, hogy nemhogy nem sok, de egyelőre egyáltalán semmi tapasztalatom nincs az angol vasutat illető fogyasztói elégedettségemről - rámsózott egy "majd lesz!" kijelentés kíséretében. ellenben az adatok felvétele során kiderült, hogy (ahogy azt immár tudjuk: komoly tengerparttal büszkélkedni nem tudó) Magyarországról jöttem, és láss csodát, ismert egy magyar szót. ráadásul nem is káromkodás volt, így vajon mi lehetett az?!

"Egészségedre!"

mikor hozza már elő valaki a 6-3-at??? :)

végezetül néhány kép a mai szállás környékéről:

a háló már megvan!

csak úszóknak! a mentőöv a háttérben mindent visz..

sövénynyíró gyakorlat - felsőfok - sikertelen vizsga

itt sincs kolbászból a kerítés.. :)

végre egy kis napfény!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése